Sobre nosotros

Els anys setanta van suposar un punt i a part per als fabricants d’automòbils, ja que a partir d’aquell moment es van dedicar a fabricar un nou tipus de vehicle. Van idear cotxes que fossin barats a l’hora de produir-los, assequibles per al gran públic, de consum reduït, fiables i fàcils de mantenir. Aquest nou tipus de cotxes va ser l’inici dels turismes tal com els coneixem avui dia i va esdevenir una revolució dins del món del motor, que s’obria a un nou mercat.

Una de les marques que va treballar més en aquesta direcció va ser Ford, que en aquells anys inaugurava una fàbrica a València. Un dels cotxes més emblemàtics d’aquella època i un dels més venuts de la història, és el Ford Fiesta, que enguany celebra el seu 40 aniversari de vida i que va néixer el 18 d’octubre de 1976. Des d’aquella data se n’han venut més de 17 milions d’unitats, la qual cosa ha convertit el Fiesta en un model mític i un èxit rotund dins del sector automobilístic.

A la nostra comarca, els models de Ford van arribar al gran públic gràcies a Autopark Vic, que en aquell any esdevenia un dels 76 primers concessionaris Ford de l’època. Avui dia, de tots aquells concessionaris només en queden 15, i Autopark Vic n’és un d’ells. Autopark és una empresa familiar que enguany celebra el seu 40 aniversari i que compta amb una llarga tradició i experiència en la reparació i venda de vehicles. La seva trajectòria els avala i compten amb un equip humà amb molta experiència en el sector de l’automòbil.

Conózcanos

Autopark Vic

EIX ONZE SETEMBRE 26 · 08500 Vic(Barcelona)

Valoraciones
25 Valoraciones

Esta web inserta cookies propias para facilitar tu navegación y de terceros, derivadas de su uso en nuestra web. Para continuar navegando acepte su uso, en caso contrario la página web puede que no funcione correctamente.Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí Aceptar Cookies